Vi tilbyder alt i stålarbejde

Dupont Steelconstructions tilbyder overordnet set alt i stålarbejde. Herunder kan du se eksempler på nogle af de opgaver, vi løser for vores kunder og samarbejdspartnere. Har du spørgsmål eller søger du en bestemt løsning, er du velkommen til at kontakte os.


SMEDEARBEJDE

Dupont udfører alle typer af smedearbejde fra de mindste beslag til større emner samt reparationer af enhver art - i alle sædvanlige materiale typer, processer og metoder.

Rustfri produkter forarbejdes i separat rustfri/tyndplade-afdeling.

UDVIKLINGSARBEJDE

Har du et projekt eller udviklingsarbejde, du ikke selv ved, hvordan skal startes, finder vi gerne en løsning til opgaven.

Vi har løst opgaver på tværs af brancher siden 2007 og hjælper dig gerne med en faglig stærk løsning, der matcher dine behov. Vi giver naturligvis altid et uforpligtende tilbud på opgaven.

UNDERLEVERANDØR

Vi udfører mange typer af opgaver som underleverandør for både større og mindre virksomheder. I kraft af vores EN 1090-1 (CE) EXC1 og EXC2 leverer vi alt fra beslag og mindre komponenter til bærende stålkonstruktioner og meget mere til både entreprenører, byggefirmaer, designere etc.

Kontakt os gerne for mere information og en uforpligtende snak.

REPARATION OG HYDRAULIK

Vi udfører reparationer på alle former for maskiner og udstyr for industri, landmænd og private. Har du behov for en grundig reparation, så kontakt os endelig for en nærmere snak.