Lær os at kende

Dupont Steelconstructions ApS er grundlagt af Jakob Dupont Olesen i 2007.

Virksomheden er stiftet med ambitionen om at yde professionelle totalløsninger, hvor kunden både får en god dialog med faglig sparring, en stærk løsning i flot finish samt en konkurrencedygtig pris.

Som smedevirksomhed har vi fra første dag haft fokus på lækre og praktiske løsninger, der er fremstillet ud fra kundens faktiske behov. Det sikrer brugbare produkter, som giver reel værdi.

Måske er det derfor, vi i dag har en bred kundeskare fra forskellige brancher – lige fra landmænd og anlægsgartnere til maskinstationer, vognmænd og byggefirmaer.

bunke sand mm
bunke sand mm

Alle brancher kan få godt håndværk

”Så længe det har noget med jern at gøre, så er vi godt på vej!”. Sådan lyder vores tilgang til opgaven, uanset hvilken type virksomhed, der henvender sig.

Med dette åbne blik for opgaven, ser vi altid løsningen foran os, fremfor begrænsninger og mentale blokader. Nej-hatten er ikke en del af vores garderobe, men vi siger altid JA til at gennemføre vores projekter med største blik for kvalitet og serviceniveau.

Vi er en 1090-1 (CE), EXC1 og EXC 2 certificeret

Hos Dupont Steelconstructions ApS er vi certificeret med EN1090-1 (CE), EXC1 og EXC2. Det betyder, at vi kan fremstille bærende stålkonstruktioner, hvorfor vi fremstiller bygningstål, trapper, gelændere, altaner, søjler, bjælker etc.

Fordi vi opfylder EN 1090-1 standarden, er vi underleverandører på konstruktionsdele af stål til entreprenører, designere m.m., som har behov for produktion.

bjælker
bjælker

Eget værksted og rullende service

Foruden eget veludstyrede værksted, kan vi løse opgaver fra vores ´rullende værksted´ – en servicevogn, der råder over div. smedegrej, generator m.m. til at løse opgaver ude i marken.

Det betyder meget for os, at vi er omstillingsparate og kan yde service fra eget værksted eller når kunden har behov for hurtig service, der hvor de er.

Både fra vores værksted og servicevogn møder du som kunde veluddannede og dygtige svende, der hjælper dig med at realisere dine opgaver, klare reparationer og dække dine behov.

-På gensyn ved dit næste projekt.