Dupont Steelconstructions er en kvalitets bevidst virksomhed med fokus på service og alt indenfor stålkonstruktioner og på at gøre vores kunder glade.

Avisen "LANDBRUG" skriver:


Da Jakob Dupont Olesen i juli måned 2007 besluttede sig for at blive selvstændig smed, havde han en drøm:

Smedeværkstedet skulle være så mobilt som muligt. Tiden vi lever i gør, at alt skal være effektivt og tid er som bekendt penge, og det er det i høj grad også fo landmændene i 2010.

Jakob er udlært klejnsmed på Maskinfabrikken Dalbo i november 2005, og arbejdede hos Dalbo frem til september 2006, hvor han rejste til Australien i 4 måneder. Efter hjemkomsten blev Jakob ansat på et større landbrug som smed og markmand.

1. juli samme år startede han Dupont Steel Constructions sideløbende med sit arbejde. I januar året efter fik Jakob et tilbud fra Dalbo om at blive montør i Danmark og Europa.

Han kunne ikke sige nej til denne lærerige periode – hvor han meget ofte var helt sin egen herre til at udføre opgaverne. Jakob har besøgt en del landmænd og maskinforhandlere i lande som Frankrig, Tyskland, Ungarn, Finland, Sverige og England, og var naturligvis i denne periode en del hjemmefra.

Læs resten af EgtvedPosten

Dem støtter vi!


Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetDupont Steelconstructions ApS - Hærvejen 93, 7182 Bredsten
Telefon: +45 21 60 97 12
jakob@steelconstructions.dk