Denne side skal give dig et overblik over de ydelser og den service som vi tilbyder i Dupont. Hvis du skal bruge vores hjælp er du meget velkommen til at skrive til via kontakt formularen nedenunder.

Vi har den bedste service

Hos Dupont går pris og kvalitet hånd i hånd, og hos os er en aftale en aftale. Og som vi siger hos Dupont, “er det som udgangspunkt kun fantasien der sætter grænser” for hvad der kan lade sig gøre.

- så kontakt os endelig med jeres næste mulige projekt, det er ikke sikkert det er så dyrt som i går og tror.....

Smedearbejde


Dupont udfører alle typer af smedearbejde fra de mindste beslag til større emner samt reparationer af enhver art og i alle sædvanlige materiale typer, processer og metoder.

Rustfri produkter forarbejdes i separat rustfri/tyndplade afdeling.

Udviklings arbejde


Hvis i har et projekt som i ikke helt ved hvordan skal startes, eller et udviklings arbejde som i ikke selv har mulighed for at udføre er i velkommen til at kontakte os

– og vi vil komme med et uforpligtende tilbud på udviklings arbejdet.

Underleverandør


Vi udfører mange typer af opgaver for større og mindre virksomheder, som en underleverandør. Kontakt os gerne for mere information og en uforpligtende snak.

Reparation


Vi udfører reparation på alle former for maskiner og udstyr for industri, landmænd og private. Hvis du har noget som mangler en reparation kan du skrive eller ringe til os, og vi vil undersøge nærmere.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktetDupont Steelconstructions ApS - Hærvejen 93, 7182 Bredsten
Telefon: +45 21 60 97 12
jakob@steelconstructions.dk